Selskabslokaler med plads til op 120 personer​

Få en uforglemmelig fest​

Hos Restaurant Lanterna i Rødvig Stevns nær Haslev, Store Heddinge og Faxe har du mulighed for at afholde selskaber i vores smukke selskabslokaler. Du er velkommen til at forhøre dig hos os, omkring hvilke muligheder du har hos os for at få den bedste aften. Vi tilbyder at sammensætte din helt egen festmenu præcis som du ønsker det.

Der er mange fordele ved at vælge at afholde selskaber hos os:​

  • ​Restaurant med selskabslokaler på Lanterna har plads op til 120 personer

  • ​Opdækkede borde med hvid dug, servietter, lys og blomster

  • ​Servering af dygtige og smilende tjenere

  • ​Velkomstdrink

  • ​Natmad

  • ​Festtid i omegn af 7,5 timer, dog max til kl. 02:00.

​​

Alle typer af selskaber er velkomne hos os

Uanset hvilken type selskab, du skal afholde, er vi parate til at stille selskabslokaler til rådighed. I kan vælge mellem flere forskellige sammensætninger af menuer og drikkevarer, hvor der både er en 3-retters menu og en alt inkluderet menu, hvor du ikke skal tænke på noget som helst. Vi tager også imod frokostselskaber, hvis du ikke ønsker et aftnearrangement. 

Vi skræddersyer menuen til dit selskab, så du får det, som du ønsker det. Vi har et bredt udvalg af lækker mad og drikkevarer, som vores egne kokke tilbereder. Vi har et kvalitetsbevidst køkken, der baserer sin mad på friske råvarer. Her er alt fra det traditionelle danske køkken til mere eksotiske retter. Frokostselskaber kan selvfølgelig også nyde godt af vores lækre menuer. 

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at booke vores restaurant med selskabslokaler til et eller flere selskaber, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan finde en passende løsning til dig. Vi sørger for, at du får en rigtig god fest, hvor du ikke skal stå for noget som helst selv. Vi vægter alle selskaber, både aften- og frokostselskaber lige højt.

Ring og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig på telefon 20 44 17 35 eller skriv til e-mail restaurant.lanterna@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Ring i dag og bestil på​
​20​ 44 17 35

Åbningstider​

​ÅBENT MANDAG - LØRDAG FRA KL. 17:30

frokost åbent efter aftale.

SØNDAG EFTER AFTALE​

MAD TIL DIG OG DEM, DU HOLDER AF

bestil dit selskab 

min. 15 personer

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Se dagens tilbud på Facebook

4,2/5 ★ ud af 158 anmeldelser på Google

Kontakt os

​Restaurant Lanterna

Vemmetoftevej 2

4673 Rødvig Stevns

CVR: 30142713

Tlf.: 20 44 17 35

Send e-mail